Werken bij

Welkom bij Roosen Industries!

Bij Roosen geloven we in het stimuleren van creativiteit, passie en samenwerking. We zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve oplossingen op het gebied van metaalbewerking. We staan altijd klaar om de grenzen te verleggen.

Wat onderscheidt ons? Onze bedrijfscultuur! Bij Roosen heerst er een informele en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zich welkom voelt en authentiek kan zijn. We stimuleren open communicatie en een sterke gedrevenheid om verwachtingen te overtreffen. Hier draait het niet alleen om het werk, maar ook om het vieren van successen en het opbouwen van sterke relaties. Of het nu gaat om een ontspannen potje darten of tafeltennis tijdens de lunchpauze of een gezellige personeelsactiviteit, we hechten veel waarde aan het hebben van plezier terwijl we samen geweldige prestaties leveren.

Maar het draait niet alleen om de sfeer. We bieden ook volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Bij Roosen moedigen we onze medewerkers aan om te blijven leren en zichzelf uit te dagen. Of het nu gaat om het volgen van cursussen, deelnemen aan trainingen of samenwerken aan projecten, er is altijd ruimte om je vaardigheden te verbeteren en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van een innovatief team, waar je creativiteit kunt laten bloeien en waar elke dag een nieuw avontuur is, dan is Roosen Industries de plek voor jou. Bekijk onze vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in onze trotse familie!

Let’s make amazing things happen together!

Er zijn momenteel geen vacatures

Hoe ervaren onze mensen het werken bij Roosen Industries?

stories

Dries Vinken

Medewerker assemblage

stories

Gerrit Baardsma

Senior lasser