Roosen Subcontracting combineert complexe (geautomatiseerde) productie in Europa,  met productie van hoge precisie
onderdelen in India.
Roosen Subcontracting kan u bijstaan vanaf engineering tot en met de serieproductie met een breed scala aan metaalbewerkingen zoals: Mechatronica montage, CNC draaien en frezen, plaat- en buis lasersnijden, CNC zetten / plooien, (Robot) lassen van staal aluminium en RVS, machinebouw en engineering.
 
Activiteiten
Stallenbouw : onze expertise voor U en uw paard.

www.roosenstallenbouw.com
Activiteiten
Uw partner in industriële handling

www.bplhandling.com
Europese kwaliteit tegen een Indiase prijs
De insteek is  "Europese kwaliteit tegen een Indiase prijs", waarbij we ons richten op hoogwaardig CNC draai- en freeswerk in repeatopdrachten vanaf 100 stuks per batch.

CNC verspaning en assemblage
Uit de verspanende activiteit is de mogelijkheid tot het uitvoeren van eenvoudige montagewerkzaamheden voortgevloeid en beschikken we over een uitgebreide lokale supply chain.

Aluminium gietwerk en engineering
Roosen India kan ook aluminium gietstukken (bewerkt of onbewerkt) aanbieden en we hebben een nauwe samenwerking met een Indiaas engineeringsbureau, waar we al geruime tijd naar grote tevredenheid mee samenwerken, waarbij Roosen Engineering het 3D-model ontwikkelt en de werk- en productietekeningen bij grotere projecten in India uitgewerkt kunnen worden. Uiteraard geeft dit een interessante totaalprijs voor uw engineeringsvraagstukken.

Hoogwaardige producten
Wij richten ons voornamelijk op hoogwaardige producten met een technische uitdaging en voldoende bewerkingstijd.  Hoe hoger de bewerkingstijd, hoe groter het voordeel van produceren in India.

Enorme drive in het team
Door een enorme drive in het Indiase team tot continue verbeteringen heeft het team zich meer dan bewezen als flexibele prijsbewuste aanbieder van kwalitatief hoogwaardig werk, wat zijn aantrekkingskracht op bijvoorbeeld klanten uit de medische en automotive-industrie niet heeft gemist.

Aansturing en klantcommunicatie vanuit Europa
Roosen India wordt op dagniveau aangestuurd vanuit Europa, waardoor uw contactpersoon in Europa altijd up-to-date informatie heeft over de voortgang van uw producten en u volledig vanuit Europa geïnformeerd wordt.

ISO 9001-2008
De kwaliteit is gewaarborgd door een gecertificeerd managementsysteem ISO 9001-2008.
roosen industries, en franšais
roosen industries, deutsch
Roosen Industries, nederlands
roosen industries, english
roosen industries, vestiging in India
Hoge kwaliteit precisie CNC draaien en frezen

Aluminium gietwerk, engineering en assemblage

Aanzienlijke prijsverschillen en totale ontzorging

Een zeer gedreven in Europa opgeleid team aangestuurd vanuit Nederland

Modern hoogwaardig machinepark


Maak kennis met de kracht van hoogwaardige productie in India
India