Roosen Subcontracting combineert complexe (geautomatiseerde) productie in Europa,  met productie van hoge precisie
onderdelen in India.
Roosen Subcontracting kan u bijstaan vanaf engineering tot en met de serieproductie met een breed scala aan metaalbewerkingen zoals: Mechatronica montage, CNC draaien en frezen, plaat- en buis lasersnijden, CNC zetten / plooien, (Robot) lassen van staal aluminium en RVS, machinebouw en engineering.
 
Activiteiten
Stallenbouw : onze expertise voor U en uw paard.

www.roosenstallenbouw.com
Activiteiten
Uw partner in industriële handling

www.bplhandling.com

Roosen Nederland BV, Smits Machinefabriek BV en Roosen India BV beheersen alle facetten op het gebied van CNC draai- en freesbewerkingen inclusief oppervlaktebehandelingen.
Door de ruim 40-jarige ervaring in de verspaning, in combinatie met de continue investeringen in de meest innovatieve (geautomatiseerde) bewerkingscentra, is Roosen Industries de ideale partner op het gebied van hoogwaardige verspaning van complexe seriematige werkstukken.

Automatisering in Europa
De diverse horizontale bewerkingscentra (FMS) bij Roosen Nederland zijn door de hoge automatiseringsgraad en 68 vrij programmeerbare pallets een sterke troef met betrekking tot de productie van complexe repeatopdrachten van kleine tot grote series.

De ideale mix Europa - India
Daarnaast beschikken zowel de Nederlandse als Indiase verspanende units over een brede range verticale CNC freesbanken en CNC draaibanken (o.a. met aangedreven gereedschappen en sub-spil) waardoor een ideale mix gerealiseerd wordt tussen een hoge mate van automatisering in Nederland en de lokale kostprijsstructuur in India.
Ons team buigt zich graag over uw verspaningspakket om de ideale mix voor u te bepalen en u een interessante pakketprijs aan te bieden.

ISO 9001:2008
De kwaliteit is gewaarborgd door een gecertificeerd managementsysteem ISO 9001-2008.
roosen industries, cnc verspaning
roosen industries, en franšais
roosen industries, deutsch
Roosen Industries, nederlands
roosen industries, english
De ideale mix tussen produceren in Europa en India

Complex en geautomatiseerd CNC draaien en frezen in Europa

Hoogwaardig CNC draaien en frezen vanuit de eigen unit in India

Totale ontzorging  m.b.t. communicatie, logistiek en realisatie van repeat-opdrachten


Benieuwd naar de optimale mix Europa-India?
CNC Verspaning